bullar

vi får bullar till frukost de är sjukt. och jag börjar bli fet de sa i all fall en från min stuga idag. men alla andra säger att han bara är en skitstövel bara de att jag tror på han för vi äter ju bara massa skit här.

NY-city 4 dar skit bra :)

den 3:de sep

jag kommer komma hem den tredje sep. ska försöka köpa en tågbiljett nu men jag vet inte om de är nån ide. Men jag borde komma till feman runt sex tiden om de inte blir allt förmycket förseningar och om jag kommer på ett tåg inom 2 timmar efter jag landar.

hehe och då förväntar jag mig en 25 kr på tranan ;)

Idag har jag nästan bara suttit inne i våran stuga för min camper trivs bäst där. så jag komemr nog sitta inne i stugan till festen ikväll då är de tillräckligt svalt så att han ska kunna gå ut. jag hoppas jag får en aktiv camper nästa gång. nu är de bara 5 dar kvar till NY city :)

rutiner

De samma händer varaje dag, idag har vlad våran campledare haft en ny sezer jag vet inte hur de stavas. jags kulle fat mina kort här. men i alla fall, två dgar i rad nu de är inte bra. Annars är de bra räknara ner dagarn till NY city igen. de kommer äga, jag vill gå på en bra resturang då och nu torr jag jag vet hur jag sak hitat de. sen ska jag inte dricka så jag inte kan göra något en dag. sen ar vi tre dgara och inte bara två de kommer vara så bra.

Men nu på lägret är allt som vanligt, varje dag de samma sports, arts, pool, nature eller boat. eller allt om man hinner med. Hästarana är dock ett problem för de är aldrig där fast de ska. Jag har faan ätit mer än vad jag har ätit på hela äret denna vecka för min delatgare äter så mycket så jag blir som han ;) michael är hans naman och är jätte snäll men han kan skrika.

ps Jag ska bli en fotbolls fru tydligen ;) haha

några bilder från dagen

The Smith!

Ut och in in å ut här bjuder jag på mig själv å min awesome familj. Här måste man läsa mellan raderna och släppa loss. Annars kan ni skita i denna blogg 😘

RSS 2.0