Malin

malin kom förgår, och nu sitter jag uppe och väntar på en lagmo tid att väcka kris och malin på. Kris sover i en sakosäck brvid soffan vart jag sitter och malin ligger i en uppbåsbar säng framfr kylen så jag kan inte ta mig in där. Tur att jag inte ör sugen på frukost :)

Idag ska vi till sacond hand butiker ochlite annat smått och gott lite udda affärer kan man säga. Men de får inte bli förlänge igår var vi ute hela dag vi var helt slut och kunde bara äta ute sen gick vi hem efter utmattning, Vi är inte van vid en hal dag med full rulle. Hade tänkt och gå och sitta på en pub ett tag ocksp men jag tror vi har blit gamla och trötta.

fint väder

De är fint väder ska vara de hela veckan men jag är inte sker hoppas i alla fall att malin får några fina dagar då hon kommer.

Idag hade jag en svneks middag med en engelsk tvist efter som falukorv är svårt att få tag i men min favorätt korv och sruvade makaroner blev bacon och stuvade mackaroner. Åt aldelens förmycket men för en gång skulle s var de något som jag ville ha så då tnkte jag de var lika bra att äta nu sitter jag här obekväm med massa mat imagen måste lägga mig ner ett tag.

låt den rätta komma in

nu äntligen har den kommit till england och hur glad är jag. jo skitglad efter som den gick på bio när jag var i bollnäs vilket betyder ingen chans att få se den om jag inte väntar ett halvår eller mer om jag har tur. Så nu när jag såg de på reklam på teve blev jag helt utomig av glädje ska nu tjata till mig ett biobesök. :D

The Smith!

Ut och in in å ut här bjuder jag på mig själv å min awesome familj. Här måste man läsa mellan raderna och släppa loss. Annars kan ni skita i denna blogg 😘

RSS 2.0