helgen

vi har varit på badhuset i helgen de var ett bra badhus ska nog gå dit några gånger i veckan. de kostiga var att omklädningsrumen var ett stor rum för alla och sen gick man in i bås för att byta om och efter de så fick man gå och ducha med badkläderna. lite konstigt.

sen var vi på asda walmart fast i engalnd. inte lika stort, men rätt bra kris föräldra betala och de var inte lite tur för oss för de skulle kostat 1000 kr.

Emma

och chrille har åkt nu var väldigt trevligt att ha dem över här.

Jag har kommit fram till vad som gör att jag ej knne mig hemma här också. De är trden, jag är van vid träd och skog har alltid haft de nära mig var jag än bott. Men nu finns de inget, de känns fel. Skogen och jag har ett specielt band och jag tror jag är i ett behöv av att ha den nära mig. Ska försöka stannna ett tag till men skogen är en viktig plats i mitt liv och den finns ingen stan här.

Kris fes

Eller är de verkligen han?

Jag trode helt plötsligt att kris fes de blev så olidligt så jag sprang in på toan kvälvande de konstiga var att fis lukten följde med mig. Stod vi toan ett tag och tänkte jävlar vilken fis de måste vara när fis lukten inte vill ge me sig försöker jag hitta andra alternativ till lukten till slut kom vi fram till att jag stank mina aaxlar stank något kopiöst. Undra vart de kom ifrån. Tog i alla fall en dusch och nu känner jag mig fortfarand illa luktande men kris säger att de är okej.

The Smith!

Ut och in in å ut här bjuder jag på mig själv å min awesome familj. Här måste man läsa mellan raderna och släppa loss. Annars kan ni skita i denna blogg 😘

RSS 2.0