Skrivet å klart

I november flyttar vi in till måttgränd 58, vi ska bara besikta huset sen är de klart! Vi har fixat idag med lägenheten för imorgon ska de fotas kris har gjort en heldag jag har fått städa och slänga ner kläder i en väska om vart annat.Imorgon ska jag på navet för första gången sen blir det tåg till Stockholm! Kunde inte komma lägligare behöver relax å bara vara med flickorna.

It's the final count down!

Nu är det bara två nätter kvar hemma sen Stockholm på torsdag två nätter i sthlm sen the day is here. Jenny arrives to sthlm och sen ska jag kämpa mig runt tjejmilen. De kommer bli spännande. För har inte tränat nästan alls på hela sommaren och forsätter än. Ser fram emot att flytt så man äntligen kan släppa de lite. Men lär va fullt upp fram till jul så få se om jag börjar rulla fram innan allt är klart. 😂

Take back lost times

Sommar å sol

Jag har vart seg på skriva tycker det inte vart så mycket i sommar som har vart värt att skriva om. Men husvisning och budgivning fortgår imorgon händer båda. Sen har vi bokat Ukraina nu den 20-25 oktober ska bli spännande å gå på bröllop där. Till helgen blir det hund utställning så ni kan ju hålla tummarna.

Annars är jag väll i en kanske liten depression känns de som. Har tappat mig själv då jag skiljde mig från min BFF. Å hon har från min point of view något som saknas därför har jag gjort detta till henne! Love u bitch livet är inte rättvist!

The Smith!

Ut och in in å ut här bjuder jag på mig själv å min awesome familj. Här måste man läsa mellan raderna och släppa loss. Annars kan ni skita i denna blogg 😘

RSS 2.0