Pub lunch

Vi hälsa på Pablo idag
Han ville äta upp allt vårt öronvax!

Var inge bra väder idag så att gå på en prommis va inte den bästa idéen. Så vi körde lite runt och hittade en mysig pub istället för prommis, jag åt en helt otrolig hamburgare. Kate, Matts typ tjej va riktigt trevlig hoppas de håller där. Innan vi åkte till puben så träffade vi dem hemma hos matt prata lite, innan vi for till puben. När vi kom tillbaka så såg vi shark vs octopus, otroligt jätte dålig film! Om ni vill ha en film man kan prata under är den perfekt. Vi satt bara och umgicks och hade en lugn stund fram till kl fem. Vi hade inte tänkt vara borta så länge men tiden går snabbt då man har trevligt! Verkligen!!!
Fredag!!!

Idag hade vi utflykt till en annan skola där vi fick danslektion i en studio. Vi fick lära oss lindyhop och småttingarna var super duktiga. Man kan one förstå att dessa barn bara är 4, 5 år! Sen efter det så har jag vart rast vakt å panerat in för bästa veckas breakfast club aktivitet. Lär nog köra en aktivitet varje dag till jag slutar för nu har det ordnat ett bord åt mig där jag kan hålla en aktivitet. Nästa vecka blir det bokmärka monster/kinesiska drakar, sen blir det alla hjärtans dags kort veckan efter. Rast aktivitet blir bokstavs jakt nästa vecka sen blir det en socialt bingo veckan efter.

Fick lov att göra en superfin lapp när vi hälsa på andra skolan.

I slutet av dagen så var jag med y 4 på musik i stora hallen, ännu en aktivitet som hålls här


Det är varmt här och på väg hem så såg jag dessa poppa upp. Hoppas det hinner slå ut innan vi åker hem. Är så skönt att ta min promenad till och från skolan i detta väder. Känns skönt å slippa vintern, tror jag inte passar att bo i Norrland :p fast jag äslakr snön men på mina villkor!


Förkyld

Har världens drygaste förkylning SM aldrig vill låta min näsa vila. Jag känner mig som en kran det är hemskt måste ha en näsduk ständigt berädd för du vet aldrig när den börjar rinna. Nu har även ena ögat börja med samma visa. 

Vårt rum, kris har köpt en skrivare!
Whooop whooop

Här kanske inte min VFU får så mycket fritidsperpektiv som jag skulle fått hemma i Sverige. Men jag får mycket annat, och jag vet inte hur mycket mer utvecklande det kunde bli för mig att gå tillbaka till min förra plats. Inte öns om jag fick byta till en annan skola i Umeå/Sverige tror jag jag skulle kunna få ut lika mycket som jag får just här. Får  där emot en himmla mycket idrott, vilket är super kul. 

Dagens reflektio är att det en helt annat tänk här, och att säga att Sverige och England är relativt lika så är det långt ifrån varandra hur det ser på undervisning och hur skolan drivs. Så med det i tanken kan man bara tänka hur det är med för barn som kommer från helt andra delar av världen med olika tankar och värderingar än våra. Hur svårt det blir för dem att passa in i den svensk skolan. 

Blir ett avsnitt sen natti
The Smith!

Ut och in in å ut här bjuder jag på mig själv å min awesome familj. Här måste man läsa mellan raderna och släppa loss. Annars kan ni skita i denna blogg 😘

RSS 2.0