Obbola

Nu är de nästa budgivning g imorgon kl 8 jag borde lägga mig men icke sitter här och väntar... Tror kommer vara svårt att somna ikväll. Men vete tusan om vi får de vi har inte tänkt att buda som dårar.

Känns dock bättre i huvet nu ingen huvudvärk och jag har kommit igång med tränigen. Körde armar idag de va skönt. Bena svider från 8 km från igår.

Värdering

Har haft första mäklaren här och domen blev utgångspris runt 1 150 000-1 200 000 känns riktigt bra. Nu ska vi bara fixa låte små saker som lister måla badrum och ny spis. Sen är vi redo för att fota för visning. Få se om vi tar den mäklaren eller någon annan men kändes riktigt bra.

Budgivning

Är hemma med barnen och väntar på budgivning medan kris är på lunch med chefen och löneförhandlar. Jag är tok nervös och vet inte vad jag ska göra, om två timmar startar budgivningen på ett hus i Sävar vi vill ha. Å kan inte tänka på annat just nu. Bör gå ut med Rey men här sitter jag å inget vettigt gör. Har dock målat klart två väggar idag och kört första varvet på andra. Pluss är hallen klar!

The Smith!

Ut och in in å ut här bjuder jag på mig själv å min awesome familj. Här måste man läsa mellan raderna och släppa loss. Annars kan ni skita i denna blogg 😘

RSS 2.0