ostkrokar

De finns en svensk online shop http://www.totallyswedish.com/ som jag betsälde ostkrorkar fårn för jag ville ha de när jag kollar på melodifestovalen. få en lite svensk afton, men så kommer de nog inte bli. Eller de kan hända men jag är inte så förhoppningsfull.

De ska ta en dag att få hem levererat varorna på fårn månadg till torsdag. vi betsälde i lördags på måndag fick jag ett mail som sa att jag skulle få de på tisdag. som jag trodde när jag betsällde så än så länge är allt frid och förjd. Sen på tisdag iget hade kommit på onsdag inget heller. men då ringer vi till totally swedish och de sa attd eskickat iväg de som förväntat men hon skulle kolla upp med firman som skulle leverera. Hon ringde tillbaka efter bara några minuter och sa att deinte hade kunnat hitta till våran lägenhet efter som de inte fans något numer på huset men vi har inget nummer så vi kan ju inte sätta dit ett numer då. Sen har vi även bestält saker innan och fått de som förväntat. Men ialla fall så säger dom att de ska komma tidigt på morgonen nästa dag. Torsdag går kris kommer hem och förklara att de inte kunde hitat hit igen att de ringt och ahn hade förklarat vart vi bode väldigt noga och de hade lovat att leverera nästa morron alltså på fredag.

Ja nu är fredag slut och inget har kommit, många samtal till totally sweden igen och de var väldigt förvänade och tycket att de var väldigt dåligt och att de skulle försöka lösa de. Efter de talat med leverans firman igen sa hon att de skulle komma innan slutet på dagen. Hon ringde upp kl 5 för att kolla om vi fått de, men icket så då ringde hon igen till leverans bolaget och nu har de lovat att vi ska få de imorron, men jag vet inte. känns bar att vi flyttar snart till ettt hus som har ett nummer kasnke de blir lättare för dom okmpetenta leveransfriman att klara att göra en leverans som de tidigar klarade av att göra.

The Smith!

Ut och in in å ut här bjuder jag på mig själv å min awesome familj. Här måste man läsa mellan raderna och släppa loss. Annars kan ni skita i denna blogg 😘

RSS 2.0