Bröllopet

De var några dagar sen men tänkte summera bröllopet. Dagen börja tiiidigt med fixa ordning oss, jag och Helena fixade oss medan killarna hämta frukost. Bär vi var klara bar de av till stadshuset i en taxi, vägen dit var ok. Ingen tycks använda säkerhetsbälte i detta land men jag och kris har försökt att använda de så gott vi kan, så den första resan fick vi det.

När vi var framme fick vi vänta ett tag de körde bröllop på löpande band. Alla pratade till oss på ryska eller ukrainska, vi märket ingen skilnad men lagomt förvirrade var vi över vad som vi skulle göra vart vi skulle stå eller vart hi skulle gå. Men på något vis så löste sig allt och till sist stod vi alla inne i vigselrummet. Med karismatisk vigselförrättare, efter en lång paus så var de Matts tur att säga ja och sedan Anna, det skulle sen kliva upp på en matta som kris skulle låga ut framför deras fötter. Sen skrev det på papperna å allt var klart. Efter sermonin skulle alla se sermonin en gång till på film direkt efter i rummet intill.

Sen bar de iväg på fotografering efter en lång väntan på taxi denna gång skulle 13 pers åka i en bil som rymde ca 10 denna gång var de bara att glömma säkerhetsbältet. Med bilar som kör som dårar var det ett under vi överlevde resan som avslutades med en skar sväng in på parkeringen som fick oss att nästan flyga ut ur bilen innan den stannat. Efter foton hade tagits så skulle vi åka med en person till i taxin. Tur det vara bara ett kvarter vi skulle denna gång.

Middagen var jätte mysig och otroligt god mat. Vi fick mycket olika maträtter att testa på och var trevligt att få umgås med alla. Tårtan var frusen, det var rätt udda tyckte även brudparet....

The Smith!

Ut och in in å ut här bjuder jag på mig själv å min awesome familj. Här måste man läsa mellan raderna och släppa loss. Annars kan ni skita i denna blogg 😘

RSS 2.0